Buenos días a tod@s!!!
Primero de todo, me gustaría pediros
disculpas por la ausencia de entradas en el blog, como ya comenté
anteriormente, tengo nuevo trabajo que me absorbe bastante. Pero bueno, cada
vez que veo alguna cosa interesante lo cuelgo
y así estáis informad@s.
Hoy os quiero hablar de un manjar que se
ha puesto de moda en la gran manzana, una pasta que es medio donut y medio
croisant. Cuando lo escuche por primera vez no me lo pude creer, y tenia
muchísimas ganas de probarlo. Así que empecé a buscar, y descubrí que aquí más
cerquita también tenemos a un pastelero que lo hace.
La pasta se llama cronut, y aquí os dejo
algunas imágenes. Están buenísimos!!!
La pastelería que los hacen se encuentra
en Sant Celoni, y se llama Patisseria Lleonart.
¿Qué esperáis para probarlos?
Good morning to everyone!!!
First of all, I would like to apologize
for the lack of blog posts, as I said, I have a new work that absorbs me quite.
Anyway, every time I see something interesting I post it.
Today I want to talk about a dish that
has become fashionable in the Big Apple, a pastry that is half doughnut and
half croissant. When I first heard it I could not believe it, and I had really
wanted to try it. So I started looking, and I found that more close here we
also have a baker who does it.
The pastry is called cronut, and here
are some pictures. They are really good!
The bakery is in Sant Celoni, and is
called Pastisseria Lleonart .
What do you expect to try it?
So did you try ? :) I think to go this week-end. I wrote an article about cronuts in Barcelona with more bakeries :
ResponderEliminarhttp://barceloneexperimental.wordpress.com/2013/07/01/celui-avec-les-cronuts-qui-debarquent-a-barcelone-the-one-with-cronuts-landed-in-barcelona-foodie/
Yep, I try it, and they are really good!!! I try the normal one, the chocolate one, and a creamy one.
EliminarHope you like it too
Kisses,
We keep in contact